اطلاعات شما
IP: 38.107.179.240
OS:
Version:
Size:


منوی اصلی

يادداشت ويژه
انشاالله که خیر است
چه کسی پاسخگوی هواداران شاهین است ؟
خود کرده را تدبیر نیست ، شاهین را چه می شود؟
شاهین نوین پیشکش،شاهین کهن را دریابیم
برنامه بازی ها
 
چهارشنبه 26 بهمن
15:30 شاهين - داماش
 
پنجشنبه 27 بهمن
14:30 
ايرانجوان - مس‌رفسنجان
 
دوشنبه اول اسفند
14:30 
حفاري‌اهواز - گازجم
دوشنبه اول  اسفند
14:30 
گستران‌ورامين - پ.برازجان
 
سه شنبه 25 بهمن
14:30 
نادري - ش.ممسني
سه شنبه 25 بهمن
14:30 
شهيدلردگان - كارگر‌بنه‌گز
سه شنبه 25 بهمن
14:30 
پ.گناوه - جنوب‌باغملك

 
تبلیغات








 

آمار سایت

شماره خبر ارسالی: 1376
تاریخ انتشار: جمعه، 29 مرداد ماه، 1389
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان



 دردها را که بگوييم درمان هم يافت مي شود - اگر منتقد ياوري بوديم (که به حق هم بود) امروز بايد خطاهاي استيلي را هم گوشزد کرد/ دکتر عبدالصمد ابراهيمي








PTFBU.IR: دکتر عبدالصمد ابراهیمی - شاهین مقابل تراکتور هم نبرد. از نبردن می نویسیم نه مساوی کردن.شاهین استیلی برای بردن مشکل دارد واین را نباید به گل نشدن توپها ربط داد. نه. باید درد را شناخت وبرای آن چاره اندیشی کرد وگرنه با لفاظی، آبی از این شاهین گرم نمی شود. این تیم طراح ندارد. مهاجم پاس تودر نمی بیند.پلی میکر اصلی ترین کمبود تیمی است که ستارزارع فطرتا (کنارباز)را به میانه میدان می کشاند.خلق موقعیت یک آیتم برای ارزیابی عملکرد یک تیم است وچگونگی خلق موقعیت وتعدد راه های رسیدن به منطقه جلوی دروازه حریف از کیفیت بازی یک تیم داستان می گوید.در این چند بازی اخیر تا توانست شاهین شوت زد.شوتزنی یک راه میان بر در فوتبال حرفه ای است اما باسایر روش ها باید میکس باشد. شاهین سانترهایش دقیق نیست ودر یک سوم دفاعی حریف کم تعداد است.اینها درد اصلی است وگرنه آیا می شود چشم بسته به دربسته تری کوبید ومنتظر خلق حماسه بود؟ اینکه گلرهای حریف لویاشین می شوند هم دلیلش -شما بخوانید اصلی ترین دلیلش- شوت های بازیکنان شاهین است. گلری که باشوت گرم شد در چشم ماستاره می شود.

***

صبای قم بدنتیجه نگرفته. می دانید چرا؟آنجا یاوری باتوجه به نفراتش تاکتیک می چیند ودر یوشهر استیلی تاکتیک می چیند واز نفراتش می خواهد آن را اجرا کنند. اینجا بازیکن ابزار است وآنجا بازیکن تعیین کننده. گمان نمی کنید در فوتبالفارسی باید راه دومی رابرگزید وگرنه تئوری های دل بوسکه را هم می توان روی تخته نوشت اما کدام ژاوی ایرانی آنرا اجرا می کند؟

***

حمید نباید خودرا به بن بست ببرد. این تنها توصیه ای است که می توان به این مربی دوست داشتنی داشت.دوستان مطبوعاتی ورسانه ای ام هم نباید این بار از آنسوی بام بیافتند. اگر منتقد یاوری بودیم- که به حق هم بود- امروز باید خطاهای استیلی راهم گوشزد کرد. رسانه حس هفتم جامعه است واین را حمل بر دشمنی ندانید. استیلی از دوستان عزیز ماست ولی شاهین به گمانم همان ریگ ته جو باشد وعزیزتر .دردها را که بگوییم درمان هم یافت می شود. این نوشتاردر پی تغییر نیروی انسانی روی نیمکت شاهین نیست می خواهد اندیشه ها مسیر تازه ای را بیابند.رفتن مربی در این شرایط ودر هفته پنجم هم خنده دار است وهم تکثیرایرانی از یک نسخه منسوخ عربی.پس شاهین باید در فکر حمید استیلی پوست بیاندازد.یا علی مدد.



کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 داخل و خارج از خانه ندارد !  [ يكشنبه، 3 مهر ماه، 1390 ] 280 مشاهده
 صحنه درگیری را ندیدم  [ دوشنبه، 3 آبان ماه، 1389 ] 290 مشاهده
 صعود 4 تيم به مرحله نيمه نهايي  [ جمعه، 17 دي ماه، 1389 ] 352 مشاهده
 شرفي بعد از پيروزي در ساري  [ جمعه، 19 آذر ماه، 1389 ] 421 مشاهده
 هت تریک یک بوشهری برای تیم ملی  [ يكشنبه، 17 آبان ماه، 1388 ] 274 مشاهده
 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نام: (ضروری): 
ایمیل: : 
نظر:


:) ;) |) :- :( :0 :# *) ^) +)) :} |(( @: (:) :? :**
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]
امتیاز دهی
اشتراک گذاری