اطلاعات شما
IP: 38.107.179.238
OS:
Version:
Size:


منوی اصلی

يادداشت ويژه
گزارش روز:در بسته مقابل هیئت موسس!
آیا درس گرفته ایم!؟
شب خوب رادیو بوشهر
فراخوان کمیته انضباطی برای طلبکاران باشگاه
تبلیغات







 

آمار سایت

شماره خبر ارسالی: 1411
تاریخ انتشار: جمعه، 5 شهريور ماه، 1389
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان



 کربکندی: پيروز نشدن شاهين در بوشهر كار ما را سخت مي‌كند








سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن شهرري گفت: پيروز نشدن شاهين در بوشهر تاكنون، كار ما را برابر اين تيم سخت مي‌كند اما با نظم تاكتيكي مي‌توانيم برنده باشيم.
رسول كربكندي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در رابطه با شرايط تيم فوتبال راه‌آهن در آستانه بازي شنبه (فردا) مقابل تيم شاهين بوشهر، اظهار كرد: خوشبختانه با پيروزي كه در بازي با سايپا بدست آورديم، شرايط روحي بازيكنان و ميزان اعتماد به نفس آنها بهتر شد. يكي از دستاوردهاي آن مسابقه گل نخوردن تيم ما بود. هرچند فاصله بين مسابقات بسيار كم است اما تلاش كرديم در همين مدت كوتاه ريكاوري خوبي داشته باشيم. راه‌آهن چهار مسابقه است كه در خانه حريفان به ميدان مي‌رود، ديدار با صبا، پرسپوليس، سايپا و اكنون شاهين. ما به اين شرايط نگاه فرصت‌گونه داريم كه بتوانيم اندوخته خوبي داشته باشيم و در بازي‌هاي دور برگشت، حداكثر استفاده را در زمين خودمان داشته باشيم.
وي افزود: راه‌آهن بازي‌هاي قابل قبولي انجام مي‌دهد اما هيچ كجا فقط به فوتبال زيبا امتياز نمي‌دهند و بايد به فكر نتيجه هم بود. ما هم سعي كرديم اين اصل را در تفكر تيمي راه‌آهن پياده كنيم.
كربكندي با اشاره به تيم شاهين، تصريح كرد: شاهين در طول شش بازي اين فصل، هنوز نتوانسته در خانه‌ خودش به پيروزي برسد. اين وضعيت كار ما را سخت مي‌كند چرا كه مي‌دانيم هواداران بوشهري در اين بازي از تيم‌شان فقط برد مي‌خواهند. معتقدم اگر تيم ما در برابر شاهين نظم تاكتيكي داشته باشد، مي‌تواند دقايق اوليه مسابقه را به خوبي كنترل كرده و با حوصله كار را ادامه دهد تا در زمان لازم تاثيراتش را براي كسب پيروزي داشته باشد.
وي خاطرنشان كرد: اين مسابقه از حيث جدال تيم‌هاي پايين‌ جدولي هم اهميت زيادي دارد؛ تقريبا تمام تيم‌هايي كه با چهار، پنج و شش امتياز در رده‌هاي پايين جدول قرار دارند، مدعي هستند كه خوب بازي مي‌كنند و تنها روي اتفاقات و بدشانسي نتايج لازم را نگرفته‌اند. فاصله امتيازي ميان‌ اين تيم‌ها زياد نيست و تقريبا عملكرد مشابهي طي شش هفته گذشته داشتند. ما بايد در مصاف با اين تيم‌ها حداكثر امتياز را بگيريم تا در رهايي جايگاه راه‌آهن از انتهاي جدول تاثير بيشتري داشته باشد.


کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 احتمال سقوط 4 تیم از لیگ برتر  [ شنبه، 12 تير ماه، 1389 ] 436 مشاهده
 در يك بازي پرگل  [ يكشنبه، 1 اسفند ماه، 1389 ] 410 مشاهده
 گزارشی از تمرین امروز شاهین  [ چهارشنبه، 19 اسفند ماه، 1388 ] 378 مشاهده
 بيانيه ريس هيات موسسين باشگاه شاهين  [ پنجشنبه، 19 خرداد ماه، 1390 ] 431 مشاهده
 آمار لیگ ایران  [ دوشنبه، 20 ارديبهشت ماه، 1389 ] 358 مشاهده
 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نام: (ضروری): 
ایمیل: : 
نظر:


:) ;) |) :- :( :0 :# *) ^) +)) :} |(( @: (:) :? :**
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]
امتیاز دهی
اشتراک گذاری