اطلاعات شما
IP: 38.107.179.240
OS:
Version:
Size:


منوی اصلی

يادداشت ويژه
گزارش روز:در بسته مقابل هیئت موسس!
آیا درس گرفته ایم!؟
شب خوب رادیو بوشهر
فراخوان کمیته انضباطی برای طلبکاران باشگاه
تبلیغات







 

آمار سایت

شماره خبر ارسالی: 1748
تاریخ انتشار: يكشنبه، 23 آبان ماه، 1389
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان



 برای شیرهای پابرهنه بوشهری









وبلاگ دریانوردان بوشهر


شایسته قهرمانی هستیم


در آستانه بازی برگشت فینال سومین دوره لیگ برتر فوتبال ساحلی هر دو تیم خود را آماده جشن قهرمانی میکنند.

چه لذتی بالاتر از این که نام بوشهر را در کرج بر قله فوتبال ساحلی کشور نصب کنیم و به این نام ببالیم.

باور کنید کار سختی است،هیچ تیمی حاضر نیست حتی یک قدم هم عقب بکشد،یکسال زحمت کشیدن و عرق ریختن با کمترین چشم داشت مالی حیف است در عرض 36 دقیقه از بین برود.

3 بازی با این تیم حرفه ای برگزار کردیم،خیلی بی انصافی است اگر کسی بگوید در هر سه بازی دریانوردان تیم برتر میدان نبوده است.

شاید وجود دروازه بان آماده و با روحیه ای مانند حامد قربانپور تمامی موجودی سایپا است،در این 3 دیدار تیم دریانوردان افزون بر 25 موقعیت صد در صد برروی دروازه سایپا خلق کرده است که تنها به 7 گل رسیده است در حالی که شاید تعداد موقعیت های سایپا به تعداد انگشتان دو دست هم نرسد ولی با این وجود از میان این فرصت ها 8 توپ درون تور دریانوردان جای گرفته است.

البته در فوتبال پدیده خارق العاده ای مانند شانس هم وجود دارد که در بعضی مواقع جمله جادوئی "شانس نداشتیم" را بر سر زبان مربیان و بازیکنان جاری میسازد که بارها و بارها در این سه بازی شنیده شد.

ما این تیم را در کرج و در حالی که 3 بر 1 عقب بودیم در ضربات پنالتی بردیم،بازی دوم در بوشهر
را سه بر 2 واگذار کردیم،یادم هست دروازه بان سایپا بعد از هر توپی که به بیرون میرفت و یابه سختی مهار میکرد رو به اسمان میکرد و خدای خود را شکر میکرد،بازی سوم هم که حتما"فوتبالدوستان در خاطرشان هست،مصدومیت 3 بازیکن اصلی و مهمتر از همه مسلم مسیگر باعث شد که از همان اول با احتیاط به پیش رویم و در آخر مغلوب ضربات مرگبار پنالتی شویم تا مصمم تر از قبل به بازی برگشت فکر کنیم.

مسلم رو به بهبود است،مهران مشکلی برای بازی کردن ندارد و هم اکنون نیز در اردوی تیم ملی به سر میبرد،محمد علی صادقی واقعا"سرحال و با انگیزه است،حسن جوادی را تا به حال آماده تر از این ندیدم،مهدی قربانی مثل همیشه مانند کوه دروازه را پوشانده،سلمان دوست دارد مانند سالهای گذشته ناجی تیم باشد،محمد گلستانی باید مثل همیشه مرد روزهای سخت باشد،میثم قصد دارد با بازی خوب غیبت خود را جبران کند،حسین حاجیدانی هم منتظر یک لحظه است تا توپ را به تور بچسباند و بقیه هم آرزوی قهرمانی را دارند علیرضا پزشک،وحید محمودی،محمد رفیعی و علیرضا اسکافی.

باور کنید شایسته قهرمانی هستیم...



کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 جدول لیگ برتر ؛ پایان هفته دوازدهم  [ شنبه، 25 مهر ماه، 1388 ] 682 مشاهده
 کارگر همچنان امیدوار به صعود  [ چهارشنبه، 12 اسفند ماه، 1388 ] 323 مشاهده
 آخرين خبر از شاهين  [ چهارشنبه، 25 خرداد ماه، 1390 ] 798 مشاهده
 با کمک مالی جمشیدی  [ يكشنبه، 31 مرداد ماه، 1389 ] 253 مشاهده
 اقدام جالب اماراتي ها  [ شنبه، 4 دي ماه، 1389 ] 514 مشاهده
 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نام: (ضروری): 
ایمیل: : 
نظر:


:) ;) |) :- :( :0 :# *) ^) +)) :} |(( @: (:) :? :**
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]
امتیاز دهی
اشتراک گذاری