اطلاعات شما
IP: 38.107.179.239
OS:
Version:
Size:


منوی اصلی

يادداشت ويژه
گزارش روز:در بسته مقابل هیئت موسس!
آیا درس گرفته ایم!؟
شب خوب رادیو بوشهر
فراخوان کمیته انضباطی برای طلبکاران باشگاه
تبلیغات







 

آمار سایت

شماره خبر ارسالی: 3045
تاریخ انتشار: دوشنبه، 7 آذر ماه، 1390
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان



مسعود نجیب زاده ی فوتبال بوشهر/ عليرضا حق پرست






 



 

PTFBU.IR: عليرضا حق پرست -  بی هیچ شک و تردید، حقیقت تا همیشه تلخی خاص خود را دارد. و نیک می دانیم که عجیب آشفته بازاری ست فضای فوتبال امروزمان که به سختی و گاه حتی بی نام و نشانی از درست کاری و انسان مندی بتوان متن آن را جست و سخنی به میان آورد.اما درمیانه ی این میدان پر زرق و برق دنیای فوتبال آن هم از نوع فارسی اش هنوز می توان نجیب زادگانی را یافت و به آن دل خوش داشت! بازی شاهین و استقلال و گل بی نظیر مسعود نظرزاده این نجیب زاده ی بوشهری را به رخ فوتبال ایران کشاند.فوتبالیستی که با دوری و حذر از حاشیه های پرشیب و تهی ورزش فوتبال!زندگی سالم وآرامی را پیش گرفته و در این وانفسایی که همه ی ملاک و معیار اخلاق مداری ورزشی نقب و نظر به گذشته و پیشینیان می باشد این امید را می دهد تا الگویی شایسته و اخلاق مدار را شاهد باشیم! وقتی سخن از غیرت فوتبالی به میان آورده می شود انگشت اشاره ی همه ،تو را به نشانه و جرم نگاه سنتی و دوری از فوتبال مدرن می شناسند.
اما پیش و بیش از نکات فنی و تکنیکی(دریبل ها، جنگندگی ها ، درگیری ها و دوندگی های بی پایان )اخلاق نیکو و متانت ذاتی اش ازاوانسانی پاک و شایسته ساخته که هنوز نه پول توانسته او را از سکوی فرهیختگی بیاندازد. نه اندکی از سر سیری و پول زدگی به توپ ضربه ای زده تا ما بوشهری ها به حضور فخرآوری غیرتمند این چنین افتخار کنیم.شادی پس از گل مسعود را در ذهن خود مرور کنید تا ایمان بیاوریم تنها نجیب زاده ای چون او می تواند این چنین رفتاری موقر و درخور بزرگان داشته باشد. پس ازسوپر گل مسعود نظرزاده حسی عجیب ولی آشنا تو را فرا می گیرد حسی شبیه گل رضا بازیاری در فصل اول حضور شاهین در لیگ برتریا گل ایمان حیدری درفصل گذشته به استقلال و یا دیدن حسین ماهینی در لباس تیم ملی اینها همه نشان از شایسته گی و بزرگی فرزندان فرهیخته ی بوشهر عزیز دارد که همیشه کارهای بزرگ را براحتی انجام می دهند. به اعتقاد نگارنده گل زیبای مسعود درآزادی فریاد نسل جوان بوشهر بود.
جوانانی که هم نسل مسعود بودند و حسین و من تنها ایشان می گویم:درود بر شما. حال افسوس و اندوهی بی پایان می ما ند برتصمیم گیرندگان فوتبالی باشگاه های بوشهر که با اعمال نظر سلیقه ای و البته کج سلیقگی ها که گویا همیشه جاری اند ، چه با بی حمایتی ها بستر را برای سوزاندن نسلی طلایی فراهم ساختند. و چشم ها راچنان را برداشته های پر قابلیت خود بسته نگاه داشته و گزینه ی خرید بازیکن که مسکنی کوتاه مدت می باشد را انتخاب نمودند.
اعلام این که بازیکن در حد لیگ برتر نداریم بعد در پرداخت پول بازیکن غیر بومی که برای گذران زندگی به این شهر گام گذاشته هم بمانیم ودرصورت حاضر نشدن در تمرینات واژه بی غیرت را پیشوند یا پسوند نامشان کنیم. هیچ گاه فراموش نمی کنم فصل گذشته را که مسعود نظرزاده به شاهین پیوست و آقایان هئیت موسس شاهین چه اعتراض ها که روا نداشتند.از مبلغ قرارداد گرفته تا نوع بازی.اما باردیگر این نجیب زاده ی بوشهری شایستگی های خود را به اثبات رساند تا پاسخی باشد برای تمام بی اعتمادی ها! و در آخر ای کاش شاهین 11 مسعود نظرزاده داشت!.



کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 قصه پینوکیو را بگو ننه، چقدر خوابمان می آید!  [ چهارشنبه، 28 دي ماه، 1390 ] 245 مشاهده
 گزارش تصویری ، شاهین -استقلال تهران  [ يكشنبه، 3 ارديبهشت ماه، 1391 ] 293 مشاهده
 سه پاكت نامه آماده كن / عبدالصمد ابراهيمي  [ دوشنبه، 23 آبان ماه، 1390 ] 290 مشاهده
 چه کسی وظیفه پاسخگویی معترضان دارد؟  [ شنبه، 24 دي ماه، 1390 ] 294 مشاهده
 آقاي كريمي ، سفسطه گرایی نکنید  [ جمعه، 7 بهمن ماه، 1390 ] 351 مشاهده
 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نام: (ضروری): 
ایمیل: : 
نظر:


:) ;) |) :- :( :0 :# *) ^) +)) :} |(( @: (:) :? :**
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]
امتیاز دهی
اشتراک گذاری