اطلاعات شما
IP: 38.107.179.238
OS:
Version:
Size:


منوی اصلی

يادداشت ويژه
گزارش روز:در بسته مقابل هیئت موسس!
آیا درس گرفته ایم!؟
شب خوب رادیو بوشهر
فراخوان کمیته انضباطی برای طلبکاران باشگاه
تبلیغات







 

آمار سایت

شماره خبر ارسالی: 3402
تاریخ انتشار: دوشنبه، 17 بهمن ماه، 1390
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان



 محمدپور : مهمترين دليل جدايي فيروز كريمي مشكلات خانوادگي و جسمي بود / باشگاه شاهين به لحاظ ساختاري بايد دچار تغيراتي گردد






 



 

 

PTFBU.IR: احسان دريانورد - مهندس مهرداد محمد پور در گفتگوي اختصاصي با فوتبال بوشهر پيرامون مسائل مختلف باشگاه شاهين صحبت کرد .
محمدپور در ابتدا از نهايي شدن قرار داد ابراهيم قاسمپور تا بعد از ظهر روز دوشنبه سخن گفت و افزود : توافقات کلي در خصوص مبلغ قرار داد ايشان صورت گرفته و اميدوارم با تنظيم پيش نويس، قرار داد وی تا فردا نهايي و ثبت شود .
مدير عامل باشگاه شاهين اظهار داشت : بنا داريم از تعدد تعويض مربي در باشگاه شاهين پرهيز کنيم و اميدوارم ديگر تغييري در اين زمينه نداشته باشيم تا براي فصل آتي با خيالي آسوده برنامه ريزي کنيم .
وي در پاسخ به اين سوال که چرا شاهين در اين سه سال حضورش همواره براي ماندگاري تلاش مي کند تصريح کرد : باور من اين است که باشگاه شاهين به لحاظ ساختاري مي بايست دچار تغييراتي گردد تا بتواند در سطوح بالاتر خود را مطرح کند . عدم وجود يک منبع مالي معتبر هم مزيد بر علت شده و باعث گرديده تا يکي از قديمي ترين باشگاه هاي ايران دچار آسيب شود اما اميدوارم با محقق شدن خواسته هاي مالي روند باشگاه رو به رشد باشد .
محمدپور در ادامه گفت : طی روزهاي آینده به وضيعت کانون هواداران و سخنگوي باشگاه که از اولويت هاي من بوده اند رسيدي خواهم کرد .
مدیرعامل شاهین پيرامون جدايي فيروز کريمي گفت : علي رغم تاکيد هيئت مديره بر ماندگاري آقاي کريمي، ايشان استعفا دادند . مهمترين مشکل فيروز کريمي که در صورت جلسه باشگاه هم موجود است مشکلات خانوادگي و جسمي عنوان شده است .
وي در پايان صحبت هايش در خصوص آخرين وضيعت جاسم کرار اينگونه سخن گفت : امروز (شانزدهم بهمن ماه) که با شما صحبت مي کنم کرار در عراق حضور دارد و طبق قرار قبلي بليط اين بازيکن براي هفدهم بهمن گرفته شده و من خوشبين هستم که کرار هجدهم يا نوزدهم بهمن در بوشهر تمرين خود را آغاز کند . کرار از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگي بوده که با پشت سر گذاشتن دوران مصدوميت از اين پس در خدمت شاهين خواهد بود .
 


کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 همه بوشهری ها دل‌نگران شاهین  [ يكشنبه، 30 بهمن ماه، 1390 ] 399 مشاهده
 برای بازی پلی آف  [ سه شنبه، 19 ارديبهشت ماه، 1391 ] 201 مشاهده
 شاهین باید هدفگذاری کند  [ جمعه، 30 دي ماه، 1390 ] 556 مشاهده
 قاسمپور هم شاهين را رها كرد  [ سه شنبه، 18 بهمن ماه، 1390 ] 1132 مشاهده
 كارگر به تنگستاني‌ها هديه داد  [ شنبه، 22 آبان ماه، 1389 ] 327 مشاهده
نام:: رضا
ایمیل::

در مورخه : سه شنبه، 18 بهمن ماه، 1390توسط
(مشخصات کاربر rezaboshkani | ارسال پیغام شخصی) (IP آدرس : )
هفته قبل اعلام شد چهارشنبه صبح کرار به تهران و سپس به بوشهر میاید بعدا اعلام شد پنجشنبه به تهران میرسد اقای افراشته فرمودند یکشنبه صبح از عراق به تهران میاید و بعدازظهر به بوشهر برای شرکت در تمرینات حاضر میشود الان میخوانیم که اقای محمد پور میفرمایند طبق قرار قبلی قرار است 17 بهمن ماه ( دیروز ) به ایران بیایند و احتمالا این قصه همچنان ادامه دارد
ارسال جوابیه ]

 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نام: (ضروری): 
ایمیل: : 
نظر:


:) ;) |) :- :( :0 :# *) ^) +)) :} |(( @: (:) :? :**
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]
امتیاز دهی
اشتراک گذاری