|
شماره خبر ارسالی: 342
تاریخ انتشار: چهارشنبه، 27 آبان ماه، 1388
کمک 5/3 میلیارد تومانی وزارت نفت به تیم شاهینPTFBU.IR: با حضور علی افراشته معاونت اجرایی مجلس شورای اسلامی ودکتر عسگر جلالیان نماینده محترم مردم کنگان ودیر در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای ورزش وزارت نفت کمک 5/3 میلیارد تومانی به تیم شاهین بوشهر از سوی وزارت نفت به تصویب رسید .
به گزارش ارم نیوز این جلسه که ساعاتی پیش به پایان رسید و با حضور دو چهره ورزش دوست استانی همراه بود وبا رایزنی های فراوان این دو نماینده استان ، شورای ورزش وزارت نفت مصوب نمود که در سال جاری کمک 5/3 میلیارد تومانی به تیم شاهین بوشهر نماید وبا این کمک شاهین بتواند با تمام قدرت در نیم فصل دوم به رقابتها ادامه دهد .
دکتر جلالیان در گفتگویی با خبرنگار ما ضمن تایید خبر فوق ابراز امید واری نمود که با تلاش گسترده نماینده گان استان وهمچنین علی افراشته مردم ورزش دوست بوشهری بتوانند به زودی کمکهای دیگری را براییشبرد اهداف ورزشی در استان برای بقیه تیمها در نظر بگیرند .
دکتر جلالیان ضمن تقدیر وتشکر از زحمات وهمکاری شورای ورزش وزارت نفت ابراز امیدواری نمود که با همکاری گسترده با این وزارتخانه بتوان کمکهای بیشتری برای ورزش استان جلب نمود . منبع: ارم نیوز
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : حاشیه نگاری پرسپولیس - شاهین [ دوشنبه، 1 شهريور ماه، 1389 ] 311 مشاهده
بغض 5 پا طلایی در نشان ترکید ! [ سه شنبه، 28 ارديبهشت ماه، 1389 ] 440 مشاهده
بابک صفری به فولاد خوزستان پیوست [ پنجشنبه، 19 آذر ماه، 1388 ] 434 مشاهده
چرا شاهين نيست؟! [ شنبه، 23 مرداد ماه، 1389 ] 526 مشاهده
هت تریک یک بوشهری برای تیم ملی [ يكشنبه، 17 آبان ماه، 1388 ] 304 مشاهده
|
امتیاز دهی پربحث ترین
|