اطلاعات شما
IP: 38.107.179.239
OS:
Version:
Size:


منوی اصلی

يادداشت ويژه
گزارش روز:در بسته مقابل هیئت موسس!
آیا درس گرفته ایم!؟
شب خوب رادیو بوشهر
فراخوان کمیته انضباطی برای طلبکاران باشگاه
تبلیغات







 

آمار سایت

شماره خبر ارسالی: 702
تاریخ انتشار: دوشنبه، 19 بهمن ماه، 1388
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان



خرمزی:تنها نقطه مثبت پرسپولیس دایی است









سرمربی تیم فوتبال ایرانجوان بوشهر با بیان اینکه بازیکنان تیمش از انگیزه بالایی برای دیدار با پرسپولیس برخوردارند، گفت: با توجه به بازیکنان جوان و جویای نامی که داریم، برای رسیدن به پیروزی می جنگیم.

عبدالرحیم خرمزی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان مطلب فوق در مورد دیدار روز سه شنبه تیمش با پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت‌های جام حذفی گفت: بازیکنان ما تمرینات بسیار خوبی را پشت سرگذاشته اند و کاملا آماده اند ضمن ارائه بازی تماشاگرپسند برابر پرسپولیس، در این مسابقه نتیجه قابل قبولی را هم کسب کنند.

وی با بیان اینکه به علت حضور در کلاس A مربیگری آسیا از راه دور بر تمرینات تیم نظارت داشته، ادامه داد: البته در این کلاس خداداد عزیزی چندبار به شوخی خطاب به علی دایی گفت: "در بوشهر دومین شکست خود را هم تجربه می کنی،" اما من در این مدت احترام ایشان که شخصیتی ملی هستند را نگه داشتم و به خودم اجازه ندادم در مورد این بازی با وی کری بخوانم.

سرمربی تیم فوتبال ایرانجوان بوشهر با بیان اینکه هدف اصلی این تیم صعود به لیگ برتر است، خاطرنشان کرد: این مسابقه شرایط خاص خودش را دارد و با توجه به اتحاد جالب توجهی که بین هواداران ما و تیم شاهین بوشهر بوجود آمده است، با هدف پیروزی و کسب یک نتیجه به یادماندنی برابر پرسپولیس به میدان می رویم.

خرمزی که 15 سال پیش و در آخرین رویارویی دو تیم که با برتری 5 بر صفر ایرانجوان برابر پرسپولیس در جام بین‌المللی بسیج همراه بود، در ترکیب این تیم بازی می کرد، افزود: آن بازی دیگر تکرار نمی شود، البته در این دیدار هر تیمی که بیشتر در زمین بجنگد، برنده خواهد شد که ما هم با توجه به بازیکنان جوان و جوایی نامی که داریم، برای رسیدن به پیروزی می جنگیم.

وی با بیان اینکه در مسابقات جام حذفی باید منتظر شگفتی‌های بزرگی بود، تاکید کرد: برخلاف ادعای بعضی‌ها، برنده و بازنده دیدار ما با پرسپولیس پیش از آغاز مسابقه اصلا مشخص نبوده و ما مطمئن هستیم می توانیم با ارائه یک بازی قابل قبول برابر سرخپوشان تهرانی، یکی از شگفتی‌های بزرگ جام حذفی امسال را رقم بزنیم.

سرمربی تیم ایرانجوان بوشهر با بیان اینکه تنها نقطه قوت پرسپولیس علی دایی است، در پایان گفت: انگیزه بسیاری که دایی به بازیکنان می دهد، باعث رشد چشمگیر پرسپولیس در هفته‌های گذشته شده اما ما هم می توانیم همانند تیم‌های دسته‌های پائین انگلستان که تیم‌های لیگ برتری این کشور را در این مسابقات حذف می کنند، برابر پرسپولیس نتیجه دلخواه را کسب کنیم.

دیدار تیم‌های فوتبال ایرانجوان بوشهر و پرسپولیس تهران در مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت‌های جام حذفی باشگاه‌های کشور ساعت 14:30 عصر سه شنبه(فردا) با قضاوت وحید مهرپیشه در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر برگزار می شود.




کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 ايرانجوان و خرمزي ، شوک مثبت  [ سه شنبه، 29 دي ماه، 1388 ] 322 مشاهده
 ليگ برتر قرعه كشي شد  [ سه شنبه، 14 تير ماه، 1390 ] 379 مشاهده
 جدول ليگ برتر ، پايان هفته سی و دوم  [ يكشنبه، 12 ارديبهشت ماه، 1389 ] 311 مشاهده
 از 6 بازي 10 امتياز مي‌خواهيم  [ شنبه، 22 اسفند ماه، 1388 ] 326 مشاهده
 پیروزی شاهین در دیدار تدارکاتی  [ سه شنبه، 24 فروردين ماه، 1389 ] 336 مشاهده
 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نام: (ضروری): 
ایمیل: : 
نظر:


:) ;) |) :- :( :0 :# *) ^) +)) :} |(( @: (:) :? :**
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]
امتیاز دهی
اشتراک گذاری