تاریخی: بازگشت دروازه‌بان ۷۰ ساله به میدان!

شناسه خبر: 41863
تاریخ انتشار: 08 اردیبهشت 1405

باشگاه اسپانیایی می‌خواهد از این طریق به آنخل ماتئوس به خاطر سابقه طولانی و درخشان او در فوتبال منطقه‌ای ادای احترام کند.

باشگاه «ال سی دی کولونگا» در این آخر هفته با انجام یک حرکت ارزشمند، به یکی از اسطوره‌های محلی ادای احترام خواهد کرد: آنخل ماتئوس. این بازیکن ۷۰ ساله که سابقه طولانی در فوتبال منطقه‌ای دارد، در بازی مقابل «پراویانو» در لیگ دسته سوم، دوباره پیراهن تیم را به تن خواهد کرد.

این باشگاه قصد دارد در زمان حیات، به مسیر پربار و پرانرژی این دروازه‌بان باتجربه، که یک نماد واقعی در زمین‌های فوتبال منطقه‌ای است، ادای احترام کند.

طبق گفته‌های افرن دیاز، سرمربی تیم، هدف این است که ماتئوس برای چند دقیقه در بازی شرکت کند تا بتواند یک بار دیگر گرمای تشویق تماشاگران و هیجان بازی در یک لیگ معتبر را تجربه کند. به این ترتیب، باشگاه «ال سی دی کولونگا» بازگشت آنخل ماتئوس را اعلام کرد.

جامعه فوتبال با دقت فراوان این رویداد تاریخی را دنبال می‌کند که روز یکشنبه ساعت ۱۷ در زمین «کمپو مونیسیپال د سانتیانس» برگزار خواهد شد.


عضویت در کانال تلگرام پایگاه تخصصی فوتبال بوشهر

عضویت در کانال تلگرام

نظرات

کاربر گرامی: سپاس از اینکه نظر خود را در مورد این خبر با ما و دیگران در میان می‌گذارید.

تبلیغات