کیوان هاشم زاده مدیر سازمان فوتبال و قائم مقام مدیر عامل باشگاه ایرانجوان بوشهر شد

شناسه خبر: 14686
تاریخ انتشار: 02 آذر 1397

کیوان هاشم زاده عضو شورای شهر بوشهر به عنوان مدیر تیمهای فوتبال و قائم مقام باشگاه ایرانجوان بوشهر معرفی گردید.

 

به گزارش فوتبال بوشهر علی وزیری مدیر عامل باشگاه بوشهری جمعه شب روی خط برنامه رادیویی جمعه ها با ورزش آمد و با بیان این مطلب گفت :ایشان با اختیار تام در باشگاه ایرانجوان به عنوان قائم مقام و مدیر تیمهای فوتبال آغاز به کار خواهد کرد.

 

در ادامه هاشم زاده که عضو شورای شهر بوشهر نیز هست در گفتگو با محمد سلیم پور مجری برنامه تاکید کرد:همانگونه که مردم به ما اعتماد داشتند و به ما رای دادند اکنون وظیفه ماست تا صدای آنها بشنویم .برای حمایت شاهین شهرداری شهر به شهر رفتیم تا به این وضعیت فعلی برسد و حالا باید برای نجات ایرانجوان دست به دست یکدیگر دهیم.

 

قائم مقام جدید باشگاه ایرانجوان گفت:قبل از حرکت تیم به سمت قزوین برای بازی روز یکشنبه  نزد بازیکنان و کادر فنی رفتیم و مطئمن باشید با آمدن ما وضعیت تیم از شرایط فعلی بهتر خواهد شد.به بازیکنان گفتم بروید و این بازی را پیروز شوید تا تمرین بعدی در بوشهر من با پاداش در تمرین حاضر شوم.

 

 


عضویت در کانال تلگرام پایگاه تخصصی فوتبال بوشهر

عضویت در کانال تلگرام

نظرات

کاربر گرامی: سپاس از اینکه نظر خود را در مورد این خبر با ما و دیگران در میان می‌گذارید.

تبلیغات